Nyt tag eller renovering af det gamle

​Er dit tag gammelt og slidt? Trænger du til et nyt tag? Eller måske renovering eller reparation af dit eksisterende tag?

Specialister i reparation og lægning af nyt tag

Hos Tømrer- og snedkermester Bjarne Petersen i Søborg hjælper vi dig med at udbedre tagets ømme punkter, så det atter beskytter mod vind og vejr. Vi kører ud til kunder i områderne omkring Lyngby, Hellerup og resten af Storkøbenhavn.

Når du skal have lagt et nyt tag, kan det være svært at vurdere, hvad du skal vælge af materialer. Hvad beskytter bedst? Hvad passer bedst til stilen på mit hus? Hvad er mest holdbart? 

Alle de spørgsmål og meget mere kan vi hjælpe dig med at få svar på. Vi har mange års erfaring med lægning af nyt tag samt reparation af eksisterende, hvorfor vi har fået os en bred viden om alt tagarbejde.

Få tjekket taget for utætheder

Med jævnlige mellemrum bør man få kigget taget efter for utætheder og skader, da det kan spare dig for unødige bekymringer. 

Ved at forbedre ventilation, kan man undgå svamp i tagkonstruktioner. Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktioner.

Skal der lægges nyt tag på huset? Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om vores priser på tagservice, nyt tag og reparation af gamle tage.

Ring til os allerede nu på telefon 40 17 57 09 eller send os en mail på bpfirma@bjarnepetersen.dk.​​

Vi kører i følgende områder:
Storkøbenhavn og det meste af Sjælland​​

Vi er medlem af Byg Garanti:​

Få et helt gratis tilbud

Kunne du tænke dig at få et tilbud på en arbejdsopgave? Så udfyld formularen nedenfor.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Tømrer- og snedkermester Bjarne Sandberg Petersen ApS 

CVR: 38676296​

Kontakt

Telefon: 40 17 57 09

E-mail: bpfirma@bjarnepetersen.dk